Alarma enurezis

Alarma enurezisAcest dispozitiv cu alarma este o metoda eficienta si ieftina pentru tratarea enurezisului nocturn fara folosirea medicamentelor. Proiectat cu caracteristici avansate, alarma enurezis combina melodia, vibratiile sau luminitele multi-led care ajuta sa trezeasca utilizatorul din cel mai adanc somn. Dispozitivul consta dintr-o unitate de alarma conectata la un senzor prin intermediul unui cablu.
In momentul in care detecteaza umezeala din chiloteii copilului, incepe sa sune sau sa vibreze (in functie de setarea efectuata), astfel trezind copilul si oferindu-i posibilitatea sa opreasca urinarea si sa o continue la toaleta. Acest proces ajuta la "educarea" organismului copilului sa ia masuri inainte de urinare.

Descriere aparat:
- design inteligent. Aparatul dispune de mai multe tipuri de alarma: melodie, vibratii sau lumina led;
- sensibilitate ridicata si precizie;
- consum redus de energie;
- usor de utilizat, un singur buton pentru setarea alarmei;
- GARANTIE 12 luni.

Manual utilizare Alarma Enurezis_RO.pdf

Comanda acum Alarma Enurezis si primesti BONUS Calendarul Enurezis!

Calendar Enurezis

Calendar EnurezisEste un calendar in care copilul isi va putea trece noptile fara mictiune. Avand in vedere ca tratamentul este influentat si de factori psihologici, acest calendar este un instrument motivational pentru copilul dumneavoastra, i.e. terapie motivationala.

Recomandam:
(i) Incurajarea copilului cu recompense materiale dupa un numar de nopti fara mictiuni;
(ii) Tinerea unei evidente a noptilor cu/fara pipi in calendarul enurezis.

Aceasta il va ajuta sa-i creasca responsabilitatea pentru enurezisul sau.

Descriere calendar:
- design prietenos;
- asigura inregistrarea si controlul succeselor zilnice;
- imparit pe saptamani (20 la numar) si zile

* Tratamentul cu Alarma Enurezis insotit de terapia motivationala (e.g. Calendar Enurezis) trebuie practicat cel putin in decursul 1-3 luni. Avand in vedere ca majoritatea cazurilor de enurezis nocturn se pot trata cu aceasta metoda, durata terapiei variaza.